new moon

2009-11-25 @ 15:59:04



ikväll blir det bio. vi ska se new moon! shit pommesfritt vad jag tagggaaaar!! :D


att tala

2009-11-22 @ 15:25:25

imon är det dags för mitt muntliga svenskaB tal! jag ska prata om relationen till vännerna och relationen till familjen. jag har aldrig varit en bra talare, och kommer aldrig att bli det heller. det finns ju dem som bara kan gå upp och ställa sig framför gruppen och prata på, utan manus eller något. fy vad världen är orättvis!

nu tänker jag skriva färdigt det där äckliga lilla talet för att sedan tagga lite twilight sen ikväll. precis vad jag behöver inför imon!

idag åkte dem bort till australien, i sex månader! de kommer få det så sjukt bra! följ deras resa här!

hoppas det är fint med alla där ute i höstmörkret!
PUSS

favvo

2009-11-21 @ 18:17:23

hittade denna jackan för några veckor sedan. problemet är att den inte finns att beställa någonstans.. den är nämligen slut på nelly.com. usch vad ledsen jag blev!



like a lot! Filippa K, sophia peacoat


besvikelse

2009-11-20 @ 19:53:52

kan man bli mer besviken? jag har varit på jakt efter en vinterjacka, eller rättare sagt en ullkappa, typ. för några veckor sedan hittade jag en på laredoute som jag klickade hem.. och nu när jag öppnade paketet märkte jag att den inte alls var som jag hade tänkt mig :( kommer helt enkelt få gå utan jacka denna vintern och frysa ihjäl..


här har ni en bild på eländet!


jakten på den perfekta jackan fortsätter...


usch och fy och skäms!

2009-11-17 @ 16:33:04

jag är hemma och är sjuk. har haft alla symtom för svinis men på 3 dagar mår jag ändå okej så förmodligen var det inte det! fy vad det är tråkigt att vara hemma i två dagar från skolan, jag längtar nästan tills imon, även att vi har svenskaB nationella! jag är nervös. för jag kan inte direkt påstå att jag är så förberedd.

det är stört vad tiden går. om bara 2 veckor är det första advent och för oss jönköpingsbor blir det julmarknad, längtar ihjäl mig! hösten och vintern må vara mörk men myys!

nu ska jag göra iordning nåt c-vitaminrikt att äta, kan det bli en fruktsallad idag igen måntro? det kan det!

PUSS


Copyright Annie 2009. All rights reserved.