fattig uppdatering

2009-08-30 @ 20:26:40

Under veckan har jag varit sjuk. Borta från skolan till och med! sen blev jag frisk och nu är jag lite krasslig igen! Inte bra detta. Men nu ska jag ta tag i det och verkligen bli frisk en gång för alla. Tacka Gud för att jag (troligtvis) har sluppit undan svininfluensan.

I fredags hade jag och elina 18års partaaj hemma hos mig. Det blev riktigt kul och kul att så många kom och firade oss! :) Ska lägga upp lite rooliga bilder från festen så snart jag kan! Vi hade ju ett lite roligt tema som jag kan berätta om lite mer då.

Igår var det jobbet som gällde, var helt död när jag kom hem sen. Blev en hemmakväll och även idag har jag varit hemma heela dagen för att försöka pigga på sig lite (allt för att inte vara sjuk i skolan) sjukt jobbigt att missa så mycket.



hälsningar en trött och sjuk annie ♥


sista sommarlovsdagen någonsin är här

2009-08-20 @ 17:15:45

känns hela sjukt, aldrig mera sommarlov! och idag har jag tagit två dopp i vättern för sista gången på ett sommarlov. nej nu ska man inte deppa ihop, hela livet är framför och det ser jag fram emot! jag ska förmodligen umgås med väldigt härliga människor sista sommarlovskvällen, mycket mysigt!

tiden går så fruktansvärt fort, ibland önskar man att man kunde stoppa den! ha en trevlig kväll,imorgon blir det skolan som väntar..  ♥

5

2009-08-16 @ 15:06:32

endast fem dagar återstår av sommarlovet, det är även mitt sista sommarlov någonsin. känns helt galet! jag ska verkligen ta vara på de sista dagarna och göra något vettigt för på fredag kommer det sätta igång på riktigt! det kommer nog bli ett spännande år trotsallt. vi kommer vara äldst på skolan, många nya och roliga kurser, räkna ner inför studenten och pang så är vi snart där! ingen tvekan om att detta året kommer bli bra.


hemma från frizon

2009-08-10 @ 13:26:07

frizon var helt underbart. massa bra band, härliga möten och en hel drös med härliga människor. vädret hade knappast kunnat bli bättre- strålande sol varje dag och 27 grader varmt. vi har skrattat, svettats, spanat och solat- allt som hör en festival till helt enkelt! inte nog med det, under frizon fyllde jag 18 år och dagen kunde knappast blivit bättre än vad den blev! tack till alla som grattade mig, ni gjorde min dag!

jag hade tyvärr ingen kamera med mig men ska försöka få ihop lite bilder från kompisar så att ni får se hur vi har haft det! hade även tänkt att skriva lite mer vad vi har gjort och så men det får bli en annan dag, så håll utkik gott folk♥

sommaren är kort

2009-08-02 @ 21:54:55

Det är läskigt vad tiden går såhär under sommaren. Senast jag skrev här var innan gf, det känns ju som att det var ett bra tag sedan dess och efter det har jag gjort en massa roligt!

Helgen efter gf var det hönö-konferensen som gällde. Vi åkte dit på torsdagen och hem lördagen. Det var faktiskt första gången jag var på den konferensen. Allt var kanon förutom vädret som inte var på vår sida!

vi spelade minigolf

...

vi gick på kvällsmöten

regnet stängde in oss i bilen, där vi fick äta frukost!

Bella friserades

här höll vi till på natten

finfina vänner på pizzerian

hönös berömda utsiktsplats :)





kanonkompisar

vilka pinglor säger jag bara!

vackra klara

fin ö

Då lämnar vi den lilla trippen och går vidare på mitt sommarlov. Nästa stora grej var böda, alltid lika härligt. Jag tog tyvärr inga bilder men om du är nyfiken kan du gå in på isabellas blogg för där finns nämligen några bilder.

Nu i veckan så har jag varit på östkusten och åhus med min kära familj. Vi har solat och badat och gjort lite dagsutflykter. iItorsdags påvägen hem stannade vi till i Karlskrona och åt den största glassen som ätits i hela historien, helt sjukt! En av deras kulor var tre stycken normala som vi har hemma. Ni kan ju tänka er om man var mätt efter det.
Vi hann även med ett stopp på Kosta outlet. Köpte lite inför skolstarten annars var det inte alltför mycket tycker jag!

Många mysiga grill-, häng- och strand-kvällar har hunnits med och här kommer lite bilder från dem:



sjukt fin bild





Har haft den bästa sommaren hittills utan tvekan. Kommer säkert fler bilder någon dag så håll ut! På tisdag åker vi till frizon, ska bli riktigt kul! ses vi där?

Glöm inte att Gud är god!

hörs snart igen,♥/ Annie

Copyright Annie 2009. All rights reserved.