ÅÅÅÅ

2009-09-30 @ 22:13:57

jag är supertagg till vårt historiaprov tills på fredag. Känner att jag har koll på det hela.. Tänk om jag faktiskt kunde känna så nån gång inför ett prov.
Kan berätta hur min helg kommer se ut. På fredag åker jag, Sofie och Cissi ut till skogen för att känna på det lite. Vi har det som projektarbete och vi hoppas på att få bra betyg av lärarna eftersom att vi går natur allihopa och sova i vildmarken är väl så mycket natur det bara kan bli? Ser fram emot oss stadstjejer in the middle of the forest. Lägger upp bilder från skogen efter helgen!
Det tråkiga är att vi missar Lörda live i kyrkan.



Se till så att DU inte missar det, blir grymt tror jag!

Igår hade jag min första körlektion faktiskt, sjukt nervös var jag men jag tror han var ganska nöjd och var han nöjd är jag nöjd! Imon har jag riskutbildning1 och som tur är ska jag och Elina gå på samma, blir spännande!

Ha en kanon dag imon och helg! vi hörs på söndag igen..
PUSSS


ps, dagens bloggtips (som du förmodligen inte har missat): Andreasstil.blogg.se 


lycka!

2009-09-29 @ 18:42:10

Okej, jag kan nu meddela att jag inte har blivit lurad. För ca 5 veckor sedan beställde jag smink från en hemsida och nu i efterhand var det nog dumt att jag betalade i förskott. Hemsidan hittade jag genom ett sök på "id-smink" på google. Dessutom hade jag inte hört något om den sidan innan men jag beställde det iaf och de sa att det skulle ta ca 3-5 dagar. Efter ca en vecka kontaktade jag dem och frågade vart sminket var, då sa dem att det tydligen kunde ta 15 dagar. Så jag väntade och väntade men inget paket kom. Jag mailade igen och skrev att jag trodde dem hade lurat mig, men de frågade istället om adressen och det stämde och då hade jag glömt en bokstav på mitt gatunamn. Därför hade det blivit försenat. Och idag när jag kom hem sade min bror att han hade en överraskning och så gav han fram det lilla paketet! Glad blev jag minsann efter all väntan..Trodde att jag hade blivit lurad där ett tag.

Nu kan jag faktiskt rekomendera Feelunique.com. Det är halva priset på de flesta produkter, så gå in och shoppa loss:)


det här kitet köpte jag.

dessutom köpte jag en rough i id som hette "Laughter", vet inte om det är en bra nyans men den ser fin ut iaf.

Nu hade jag tänkt att plugga lite historia, hörs senare ikväll!

puss 


say goodnight and go

2009-09-24 @ 22:43:31

dagen har varit inplanerad in i det minsta detalj kan jag säga. inte en lugn stund! har haft en mycket bra studiedag iallafall. nu ikväll var jag hos Bellllanotte och kollade på en shopaholics bekännelser. såg den på bio för första gången, men ack så bra den är! och han är ju bara för snygg!

här kommer en låt som var med, inte vilken som helst, en annan version av girls just wanna have fun, ta en titt på videon här nedanför så ska du få höra på nåt väldigt härligt. perfekt när man ska gå ner i varv såhär på kvällen.

 




nu har jag sömnunderskott och hade tänkt att göra något åt det. vi hörees!

goodnight everybody! HUG♥

stickastickasticka

2009-09-23 @ 18:31:04

JAG HAR BÖRJAT STICKA! kan tänka sig va? nej, lite otippat. Det är ett hett tips till dig som gillar att göra nåt avkopplande och mysigt. Det är faktiskt hög mysstämning.
Jag har börjar på en vit halsduk, eller egentligen ingen halsduk men en halskrage, eller vad det nu heter. Blir nog bra tror jag! lägger upp bild när den är klar såklart :)

Till dig som vill börja sticka har jag hittat ett klipp som du kan ta hjälp ifrån, kolla in videon!



underhållande musik va? jag gillar det! :)

Imon är jag ledig och det ska bli heelt craazy skönt. Vi hörs imon säkert!

pusss


godnatt

2009-09-21 @ 23:34:26

kvällen har bestått av lite stickning. hoppas att den blir klar så fort som möjligt. det lär ta ett tag!
 i slutändan kommer den förhoppningsvis se ut som en halsduk. två stycken hade jag till och med tänkt att göra. får se hur det går..

nu ska jag sova och vakna heelt utvilad imon! :)
Godnatt ♥


slangbellan

2009-09-14 @ 21:50:24














TACK FÖR EN MYSIG KVÄLL!


kväll

2009-09-14 @ 21:29:53

det är kväll igen. här sitter jag och försöker koncentrera mig lite på matten men det finns så mycket annat som är kul. dricker även min favvo; varm mjölk med honung, ingefära och kanel.prova det!



tänkte om en stund lägga in lite bilder från igår när vi var hos bella, så håll utkik!
hejsålänge♥


all that i wanted was you!

2009-09-13 @ 15:41:57

Har haft en riktigt härlig helg och träffat massa goa människor. vissa hade man inte sett på länge och ja, det var ett kärt återseende!

I fredags fyllde robban 18år! Äntligen får man väl ändå säga. Så vi bestämde oss för att göra en liten surprise för honom. Vi hade köpt fika och tårta och så kidnappade vi honom och åkte till vista kulle. Det var riktigt mysigt att träffa er!

Här kommer lite bilder från kvällen innan min kamera dog(därför kom inte alla med på bild):

min fina lydia!!


chirrechips




WOW!


lyckan och anton

 
utsiktsplatsen 


födelsedagsbarnet anlände!


glad blev han och väldigt chockad förstås!


finfina!


hembakat såklart!

Lördagskvällen spenderades först på OC i bankeryd. Det var mycket folk och bra möte. Festen fortsatte sedan till Klara med mycket bra umgänge! Efter ett tag kom det ca 40 pers och våldgästade! Därför flydde vi fältet och drog till vårt kära MAX! Söndag är det idag och dagen har hittills bestått av plugg inför matteprovet! Ikväll ska vi till Bellan för att fira henne, bättre kan nog inte helgen avslutas på!

För er som undrar om inte bilderna från mitt och elinas eighteens partyy kommer upp snart kan jag meddela att dem finns bland mina foton på fejjan! så välkommen in där och kika lite!

time to work again! trösten är ju helt klart att erik hassles nya album går i ett!
pusss




musiktips

2009-09-11 @ 15:16:14

I onsdags så delade jag en lur med tessan och då fick jag lyssna på världens bästa låt. Iofs så är hela albumet helt amaziing! Artisten heter Erik Hassle och albumet "Hassle"

Här kommer min favvolåt, stört bra!
Erik Hassle-Isn't it obvious


helghelg!

2009-09-11 @ 15:11:14

riktigt skönt med helg måste jag säga! lite matteplugg lär det bli eftersom att vi har prov nästa vecka. imon blir det även jobb för min del! 
idag är det fint väder ute, riktigt härligt! och kvällen lär bli supermysig, kan inte berätta vad jag ska göra tyvärr! men kanske kommer lite mer om det imon! :)

nu har jag precis kollat på "I taket lyser stjärnorna". jag satt själv och kollade på den, men oj vad sorglig den var. jag satt och grät floder. så sjukt sorglig men ändå så värd. läste boken när jag gick i 6an eller nåt! ett tips till dig som vill se en film helt enkelt!

nu hade jag tänkt att ta fram matteboken lite tror jag, tänker inte göra mnågon matte imon! hoppas ni har en bra helg framför och se till att njuta i det finfina vädret!


behov

2009-09-08 @ 18:47:20

Jag saknar min kamera som gick sönder i somras och även min mp3 som är ur funktion. Dessutom har mitt mobilabonnemang gått ut. Som ni märker behöver jag nåt som är allt i ett.

Något som vore perfekt för mig är alltså en ny mobil med bra kamera(istället för min digitalkamera),bra minne så man kan ha mycket musik(ist för mp3).

Så nu tänkte jag fråga er läsare ifall ni/någon ni känner har nåt tips på en mobil som har dessa funktioner!kommenterakommentera!


hjälp!


kvällstips

2009-09-06 @ 21:39:16

nu tänkte jag tipsa om en liten sak jag har upptäckt.
inatt när jag gick och lade mig, typ kl 1, så var tanken att jag skulle somna på direkten men så blev det inte riktigt. istället tänkte jag på allt jag var tvungen att göra idag, typiskt! tillslut blev jag klarvaken och hur jag än vride och vända på mig kunde jag inte somna. klarvaken låg jag fram till ungefär halv 3 och då bestämde jag att jag skulle tända lampan och läsa lite i en tidning och sen gick jag upp i köket för att:

♥värma ett glas mjölk i micron
♥lägga i en sked honung
♥en tsk kanel och ingefära


Detta gjorde susen mot både min rethosta och sömnsvårighet! ett hett tips för dig som varit med om detsamma!

Nu hade jag tänkt att somna tidigt ikväll så att jag blir pigg imon, en lång skoldag ligger framför!
Pusss!


pluggpaus

2009-09-06 @ 15:08:13

sånna här bilder kan man inte ta för många av, alltid lika kul!


första bilden är lite michael jackson näsa över det hela ;)
se och njut! haha


innan vi faller

2009-09-06 @ 13:08:50


school is killing me right now
. tills på torsdag har vi ett stort svenskaprov om realismen och författarna som levde då. inte nog med det så ligger jag efter i matten och fysiken och tills på onsdag ska jag ha hittat info till en IdrottB redovisning. BLÄ!

men nu ser vi på det positiva i livet. det gäller att förgylla kvällarna med något vettigt, för de är det som håller en vid liv!

hejsålänge, punkt slut♥

kingofpop

2009-09-04 @ 08:33:09

nu har han begravts. sjukt tragiskt! att han var tvungen att lämna oss så tidigt. måste erskänna att innan han dog lyssnade jag inte så mycket på hans musik men nu på senare tid har jag börjat göra det och hans låtar är ju helt underbara! tänk om han hade fått se att så många älskade hans musik, helt sjukt att det kräver hans liv för den skull.


hur söt är han inte på denna bilden?

Nu har det blivit dags för skolan om en stund. sitter här i pyjamas så jag får försöka lägga på ett kol!
HEJSVEJ, ha en bra dag♥

 


student taggg

2009-09-01 @ 17:46:00

idag har klassen provat studentmössa och man är mer taggad än någonsin. det blev en ganska "clean" modell men ändå festlig. helt sjukt vad det kostar, men det är verkligen värt det! man tar bara studenten en gång i livet!




Copyright Annie 2009. All rights reserved.