wonderful

2009-03-31 @ 22:37:53

Dagen idag har varit heelt underbar. Var i skolan först och slutade klockan 12, dröjde kvar i matsalen och njöt av tacosen. Därefter hade jag bestämt mig för att dra vidare till 2ndhand och den nyöppnade avdelningen miimo eftersom att jag inte kunde vara på invigningen i lördags.
Gick massa fel när jag skulle dit men hamnade tillslut rätt iaf, så det var ju skönt. Det var rätt utplockat där om jag ska vara ärlig. Fick med mig en guldfärgad ram hem iaf, alltid något.
Sedan gick jag runt lite på solåsen, blir aldrig att man tar sig dit annars så jag tog mig lite tid till det:)

Sjukt fint väder idag var det med. Helt fantastico! Köpte med mig en latte(för ovanlighetens skull) och gick och väntade på bussen.

converse, mina absoluta favoriter just nu


så sjukt fräsch bild känner jag, men den bjuder jag på;)

nee imån så är jag nästan ledig, ska till skolan iallafall för att pröva av en kurs hade jag tänkt, men vi hörs!
peace♥

se till så att ni inte blir lurade imån, första april ni vet;)

trysil

2009-03-28 @ 19:19:31

 Sitter här i vår lilla bonad i trysil. Har ätit lite god mat och efterrätt. Jag är proppmätt!  vädret har varit lite sådär. Snöstorm igår och idag har det varit mulet och nysnö, minst 20 cm, så puckelpist är det rätta ordet här. Första dagen var lite sol och imån ska det tydligen bli sol enligt smhi så det hoppas vi på! Kommer hem imån kväll och på måndag morgon kl 8.00 ska jag skriva biologiprov. Känner mig inte jätte förberedd på det måste jag säga.
Glöm inte att det är earth hour ikväll mellan 20.30-21.30
Hoppas ni har en trevlig lördagskväll för det ska jag se till att ha, lite pingisturnering, plugg och allmänt mys!




just det, anton min classmate håller på att göra om min lilla blogg så snart kanske den blir lite fräsch till och med, håll ut :)

.

2009-03-25 @ 21:33:07

Go dag.
-skolan gick strålande
-tränade lite
-planerade korpen, SPA,here we come.
-pluggade lite matte
-åt våfflor, våffeldagen idag, mums!
-HV vann, så sjukt bra är dem. kvällen kunde knappast sluta bättre! hoppas de vinner imån med!
-nu drar jag, vi ses på söndag!


monday it is

2009-03-23 @ 21:01:31

Måndagkväll är det och här sitter jag och lyssnar på radion, eftersom att jag inte har canal+.  Just nu står det 1-0 till HV hoppas att de gör ett par till mål nu så man slipper vara så spänd haha!
Dagen har varit sjukt skön. Engelskan var inställd idag så vi slutade tidigare. Vi räknade ut att det måste ha varit den första gången under hela tvåan som en lektion var inställd. helt sjukt! Ikväll har jag varit ute och gått en långpromenad med vendela och sofie, underbara kvinnor det där!

Måste bara berätta att idag när jag tog bussen hem så stannade inte chauffören på min hållplats!  Arriva bara sjunker för varje dag som går, dessutom har det blivit så sjukt dyrt med, 15 kr! men men, det är jag som är lat och borde gå istället;)


Jag och sofie tog lite fina vårbilder i lördags! Vi kom fram till att vi gillar vår lilla stad! särsklit på sommaren, mys!

Just det, Frölunda kviterade nyss till 1-1, skit!
Nu får jag ta och supportra mitt lag, hej sålänge♥

maskeraad

2009-03-22 @ 15:21:20

Åh, kvällen igår var det roligaste på länge. Jag och Sofie hade tänkt att vara Serena och Blair i gossip girl först men det sket sig så vi fick låna "bröderna fluff" kläder av snälla tessan:D Det blev as bra-verkligen! Alla hade gått in för det med så då blir det ju ännu roligare. Födelsedagsbarnet Isabella var utklädd till en liten bäver, söt var hon! Nu hade jag tänkt att lägga in lite bilder från kvällen, skratta lagom;)


Elina som kajsa, Lydia som ballerina och Anna som Pippi långstrump:)

Lovisa ser allt lite finurlig ut med sitt ridspö i högsta hugg;)

brudgummen, transverstiten och bruden

vem döljer sig bakom denna söta masken?

födelsedagsbarnet, happy!

sjuukt läskig kille

Pontus the hawaiian

Fick inte alla på bild eftersom att mitt urdåliga batteri gav sig. Men en bild på bröderna fluff dyker nog upp snart!


with love♥

Underbara Lördag!

2009-03-21 @ 10:44:19

Igår glömde jag att skriva att jag och Lydia var på premiären av "En shoppaholics bekännelser". Det var verkligen en super film. En blanding av komedi, romantik och spänning, allt man kan önska sig helt enkelt. Se den!
 Idag är det lördag igen! så sjukt skönt. Har inga läxor till nästa vecka heller! Och vad kan man önska sig mer än att vädret idag är perfekt, sol och nästan klarblå himmel :) Har letat efter mina kära solglasögon i ray ban-modell hela morgonen. Jag köpte dem i San Diego förra sommaren och de har varit borta vääldans länge men sen i morse när vi började leta efter dem så hittade mamma godingarna. Blev så sjukt glad! Nu ska jag allt se till att börja använda de i den sköna vårsolen. Har planerat att ta en springtur idag med, premiären blir det! underbart!

Jag kom på en till sak igår som jag tänker lite med min blogg, skriva på engelska! visst bra? Att skriva på engelska gör jag sällan, däremot händer det rätt ofta att man snackar engelska. Får se vart det leder.

Detta är då inte mina, men något i den stilen är dem. Den färgen är läckrast + att mina är en ganska stor storlek, gillar inte när de är alldeles för små.

Ha en underbar dag i vädret, vi hörs förmodligen senare♥

I'm Back- for good?

2009-03-21 @ 00:40:06

Jag har kommit tillbaka till bloggvärlden. Efter ett års uppehåll ger jag detta ett nytt försök. Det finns faktiskt ett par fördelar med blogg:
♦ att få skriva av sig litegrann kan vara superskönt ibland.
♦mitt svenska betyg har rasat, att blogga kan hjälpa betyget upp, hoppas!
♦att själv kunna se tillbaka på vad man har gjort under sitt liv. att det finns lagrat på internet gör att det aldrig kommer kunna försvinna, man kan iaf inte tappa bort den, tummen upp!

Jag kommer försöka ha en blogg med intressant, kortfattad läsning med mycket bilder!
Det var lite av vad jag hade att säga, återkommer med mer kul!

Godnatt♥

Copyright Annie 2009. All rights reserved.