myrfight

2010-07-31 @ 22:20:39

hejåhåå vad det gåår. Det ær lørdagkvæll och jag ær sønderbrænd.
Idag gick vi till stranden tidigt før att ta vara på dagen, var dock sjuukt molnigt. Jag kænde mig fett uttråkad så jag tog tag i en liten myra och retades med den. Perfekt før dig som vill sola rygg samtidigt som du vill vara retlig. Det slog mig ett antal gånger att vi mænniskor ær så mycket større och vassare æn dem stackars små liven. Efter ett tag var det inte lika kul længre och dærfør letade jag upp en till liten myra och tvingade dem stackars två att fightas mot varandra, sjuukt underhållande! Tror jag satt en kvart och bara iaktog. Kændes iallafall bættre æn att kolla på tjurfæktning. Jag tillsatte både en tredje och fjærde myra innan jag læt dem va. Ett tips till dig som lætt blir uttråkad på stranden. Jag kænner mig skyldig att varna dig som ær vældigt lættpåverkad, myrfight ær beroendeframkallande.

Puss från en knallrød annie.


lovekiller

2010-07-29 @ 22:25:57

Ett litet tips till dig som ær hemma sjælv: lyssna inte på Darins nya låt lovekiller, riktigt obehagligt faktiskt. Mærkte av den kænslan tidigare i veckan nær jag var hemma sjælv. Kænns ju lite som det perfekta tillfællet før en seriemørdare att træda fram faktiskt. usch då!

You're a lovekiller
You're a love lovekiller
You're a lovekiller
You're a murderer







Denmark

2010-07-29 @ 22:20:10

Nu ær jag helt pløtsligt i danmark. Det ær sjukt att man kan transportera sig så egentligen. Ena dagen Sverige och andra dagen Danmark, woow vilken tid vi lever i hørnii.
Vi bor i en liten mysig ort ungefær 6 mil norr om køpenhamn. Tyværr ska det inte bli sånt kanonvæder imon och på søndag så kanske att man kan få med sig familjen till køpenhamn imon, hade ju varit kæmpe grejt.

pøsss


adjökens

2010-07-28 @ 08:38:28

Ni ska veta att det är en skamsen Annie som skriver, dåligt med uppdatering igår, inte okej ju! Gårdagen var riktigt härlig. Jag och Elina träffades på stan och gjorde lite ärenden. Senare kom det lite folk hem hit.


Sämst kvalité, i know! Även Lovisa kom senare...

Elina skulle upp och jobba tidigt så jag och Lovisa satt lite vid datorn och klistrade ihop ett blogginlägg på hennes blogg. Det var killspecial. Därför hade jag tänkt att ägna mitt inlägg åt att referera till lite kul läsning på bokens blogg. 

Om en stund när jag har packat litegrann ska jag bege mig till min kära farmor som var ett tag sen man såg. Ska äta lite mat med henne, därefter åker jag till stugan osv.


Här har vi då en bild på min farmor och Vater. lika? njaaae, inte så jätte!

Nu när jag är på annat håll ett tag tänkte jag att jag kunde skriva ner lite bloggar jag brukar kolla in, både mina vänners och andras bloggar. Dem kan ni läsa lite sålänge, men ni vet vart ni hör hemma hoppas jag! ;)

Lovisa- bokenfangardagen.wordpress.com
Isabella- bellanotte.blogg.se
Sofie- sunshinesofie.blogg.se
Johanna- joyanna.bubbleroom.se
Amanda- ammandda.blogg.se
Tillan- tilamao.blogg.se
Andreas- kanal5.se/andreaswijk
Colorelle- colorelle.blogg.se
Catja- tv6.se/catja
Michaela- stureplan.se/bloggar/michaela
Olivia- oliviaaeriksson.bubbleroom.se

Finns ett gäng till, får tipsa om dem en annan dag helt enkelt. Det sista som ska göras nu är att köpa ett matpass till frizon, som förövrigt börjar närma sig med stormsteg(säger man så?), jag måste även betala en mobilräkning= inte kul!

Tänkte även länka till några spotifylistor med go musik, lite nytt och lite gamla godingar som en och annan kanske glömt av!
1, 2, 3, 4


Nu får ni ha det så bra allihopa, förvänta er lite bilder när jag är hemma igen!
PUSS!


the back-up plan

2010-07-27 @ 00:12:43

Glömde skriva att jag och E såg den finaste filmen ikväll "The back-up plan", med Jennifer Lopez och Alex O'Loughlin i huvudroll. Oh så braa, se den snarare än snarast!


tipsdags

2010-07-26 @ 23:59:24

Såg att man kunde få lite färdiga spotifylistor på digster.se. Musik För förfest, träning och massa mer. Jag kände att jag hade verkligen musiktorka idag när jag var ute och gick, samma gamla låtar varje gång, ge mig variation!
Därför slog jag ett slag i skallen på mig och köpte spotify premium, får prova på och se om det är något att ha. Det tar ju hårt på min extremt dåliga ekonomi just nu, men sommar utan musik, det går bara inte, dem går hand i hand.


spiderman

2010-07-26 @ 19:29:47

hittade en riktigt fet spider i källaren innan idag, seriöst kan det vara den största jag sett i verkligheten! götapetter! jag är inte något rädd för spindlar och kryp i allmänhet, men denna var lite för biffig nästan..


Suddigaste bilden tyvärr, men aa, där har du ett humm om hur den stor den var! lite svårt att greppa det kanske, men bilden visar inte alls sanningsenligt, den var större i verkligheten! loovar!


a piece of cake

2010-07-26 @ 19:25:15

Muffinsen blev riktigt goda om jag får säga det själv. Jordgubb/Choklad och gräddfilsmuffins!





Nu ska jag bege mig till Elina den fina. Vi hörs! puss


cheap monday

2010-07-26 @ 17:00:01

Hade svårt för att sova inatt, så det blev att jag sov till Sofie ringde och väckte mig vid kl 11. Efter det begav vi oss ut och gick milen, riktigt skönt. När jag kom hem klippte jag gräset som jag hade lovat mor och far, slet som ett djur i 1,5 timmar, inte dåligt minsann!

Nu har jag precis ätit litegrann och funderar på om jag ska åka till Maxi och handla, det börjar bli tomt i kylskåpet nu när föräldrarna har varit borta. Det börjar även bli dags för att tvätta lite kläder.
Senare får det nästan bli lite garderobsrensning om jag hinner och kanske även lite muffins-bak.

Kan ju berätta om min dröm inatt(Sofie, jag glömde berätta den för dig i morse). Ingen märkvärdig dröm såhär efteråt, men sjukt läskig just då. Jag, Lydia och Sofie var i kyrkan, som förövrigt var som en båt. Vi hade cyklat dit och retliga som Sofie och Lydia kan vara så skulle dem såklart gömma min cykel när vi skulle åka hem. Jag sprang ju runt för full rulle( vet inte om det har något med badmintonträningen igår att göra, johanna och sofie körde över mig totalt på slutet, 2 mot 1) och skulle leta reda på den. Jag hittade aldrig cykeln och dem hade inte koll på vart den var heller, eller rättare sagt stod den inte där dem gömt den, så jag misstänker nu i efterhand att den ligger på havets botten någonstans, ajaj! Då har jag ingen cykel längre i drömmarnas värld. 

Avslutar med lite blandade goa sommarbilder,


När soulit spelade på café93

Trippen till Liseborg

Nyhem, söt bild på I

Bilkö till nyhem, pappa betalar!

Nyhem

Grill hos Wernefur

Rumpnissen


 Nej, nu ska jag ta tag i mitt liv litegrann! pusss

en helg i spontanitetens tecken

2010-07-25 @ 17:19:41

Denna helgen har varit spontanitetens helg kan man säga, mer av det! Inatt blev det att jag och elina sov hos Izabellaa, seeehr spass(läs som ett tyskt dubbel-s). När jag idag skulle skjutsa hem elina blev man erbjuden en riktig pannkaksbrakfrukost(längsta ordet, tror så!) som man inte riktigt kunde tacka nej till.

Vi kollade igenom hm katalogen också och vi hittade en del snyggt men inte överdrivet ändå. Hösten känns lite för långt bort nu, jag vill ha sommar och sol även om det idag har varit lite regn och rusk. Man kan inte gå i kortbyxor längre, vad händer, hallååå?! (Iallafall, sjukt läckra killar i katalogen)

Senare erbjöds det popcorn at E:s, och jag som är så sjukt svag för det kunde inte riktigt motstå. Någon gång i framtiden tänker jag skriva ett inlägg om min passion för popcorn, ohyees!
Vi kollade även på Shutter Island, verkligen underlig film. Igår hos B kollade vi på Deja Vu, även den är helskum. Tror inte jag fattar än hur det gick ihop sig. Se den om du vill bli lite förvirrad.

Efter denna action/thrillerfilm helg ska jag avsluta den senare ikväll med Remember me, kan inte tänka mig att den är förvirrande på något sätt!

Om cirkus fem minuter kommer Sofie ner och vi drar tillsammans med Johanna och Bella för en badmintonmatch, oh så gött!

bilder















Nu ska jag dra mig, snabbt som tusan! Pusss


tror jag hörde nåt... semester, (arbetslöshet)?

2010-07-24 @ 17:46:18

Ja, kalla det vad du vill. Jag har iallafall jobbat klart mina 4 veckor på kommunen, yees! Nu till det tråkigaste: Värmeböljan verkar ha lämnat oss och jag är blekare än blekast. Jag som hade sett fram emot lite sol och bad. Tacka vet jag sista-minuten resor som finns. Kanske får bli en sådan i slutet av sommaren nu då.

Semestern firades med lite MAXmat och ett givande möte som vår käre Markus Lorentsson höll i. Efter det blev det MAX igen, denna gången en lyxshake-jordgubb, oh så gött!





Senare åkte jag och Elina hem till mitt och somnade lite too late. Vi vaknade också lite too late och hela dagen har varit seg. Efter vår brakfrukost med äggröra och bacon (mums) kom vi på den briljanta idén, 2ndHand runda. Så vi körde fort som tusan (kl 13.30) mot Solåsen och Erikshjälpen som stängde 14, ackack! Men jag hann få med mig en liten blus/skjorta, får se om den kommer till användning.


30:-
Efter det åkte vi till a6an eftersom att alla 2ndhand hade stängt. Vi var på jakt efter smycken, utan resultat tyvärr. Istället hittade jag ett bar byxor, militärgröna, får se om jag behåller dem!





Hamnade såklart på donken sen, Elina fick kaffe-abstinens, har det inte gått lite för långt då?! Börjar bli orolig för henne!

Jaja, nog tjatat från min sida. Tänkte ta mig en powernap och sen en powerwalk (sjukt mycket power i mitt liv). Kvällen tillbringas hos Sensuella Isabellaaaaalalaaa.

PUSSS





HAH

2010-07-22 @ 19:00:57

Annie: aaa det suuuuger lovisa!!!!!!!bajsa på bröllopet ;);)

Lovisa: aaaah om jag bara kunde, sjukt vad den trycker på nu, den stora korven!

så mogna är vii!


Gårkvällen

2010-07-21 @ 16:25:53


















Stolpen som jag gjorde illa med bilen :/ hah

bästa kvällen på länge med underbaraa, puss!


Yesterday

2010-07-21 @ 12:23:29

Vilken kanondag jag hade igår! Uppiggande till tusen. Efter jobbet kom Fanny hem till mig för lite fika och mys, var säkert ett år sen vi hängde på riktigt!:) mucho trevligt! Senare men ändå samma dag( ha ha) träffade jag gamla junegänget, så sjuukt saknade! Bilder från igår kommer!:) nu ska jag sätta mig i bilen och fortsätta arbetet! Har aldrig varit så trött i mitt liv, ber till gud att jag inte ska krocka eller nåt ! Pussss

.

2010-07-19 @ 14:03:48

Hejsanhoppsan, vilken otroligt seg måndag hittills,helgen gjorde mig laaaat! Slutar jobbet om sisådär 45 min och har nu en rast på 30min, lite fint. På lunchen idag kom min kära mammi ner på stan och vi uträttade ett ärende, bilder kommer, hold on! Dagens motto:" if you snooze you loose" mycket fin liten vitts som jag läste i elsas mode! Det är så sant som det är skrivet! Lite "carpe diem" varning på den tycker jag! PUSS!

dum av dig

2010-07-18 @ 12:34:26

Här har ni mitt mästerverk på kära jobbilen. Oh så fint gjort!






BRAVOO!

Don't bring flowers after I'm dead

2010-07-17 @ 18:38:52

Livet är ju bara för härligt! Det är helg och inget speciellt är uppbokat mer än att träffa dem bästa. 

Gårdagen i korthet: På dagen var det jobb på schemat. Har nu bara en vecka kvar sen är det semester ett tag. yees. På kvällen var vi i Johannas brors lägenhet och lagade tacos och mös med kattungen som fanns där. Lovar att det var den sötaste jag sätt, loovar! Sen var vi en sväng på piren och köpte glass och hade det så trevligt så. Efter det åkte vi hem till Marcus systers lägenhet. (ett farligt hattande fram och tillbaka)

Min dag i korthet: sovmorgon.promenad.städat kyrkan. ätit räkmacka. försökt fixa till mitt rum(utan resultat). duschat. lyssnat på musik.

Planer för kvällen: Har precis målat naglar och lite smått och gott och snart bär det av till Johanna där det blir mys med massa goingar.

Dagens: Don't bring flowers after I'm dead- Erik Hassle, riktigt sant. Man ska ta vara på livet här och nu, när man lämnat detta stället är det försent, så pass på gott folk, lev livet och lev det fullt ut, håll inte igen på något! GOGOGO!

pussss.

det som inte får hända händer.

2010-07-14 @ 22:58:00

idag gjorde jag det pinsamaste, skrapade upp jobbilen.. blev en buckla och lite fula märken! AJAJ!

bilder kommer

I'm home

2010-07-12 @ 11:45:08

Sol.bad.mys.musik.bus.kladdkaka.värmebölja.sandstorm.vatten.svett.långa nätter.skoskav.promenader.underbara människor.saltvatten.godis.ljus.klibb. Listan kan bli låååång! Nu är jag iallafall hemma och är tröttare än någonsin. Dagen började med att mamma väckte mig 20 min innan jobbet började, hade glömt ställa klockan.. Kan meddela att jag känner mig som Sveriges värsta bilförare idag på jobbet, så stanna hemma gott folk! Värmen utanför gör mig dåsig,pömsig,trött.. Måste få energi! Det kommer in bilder från helgen senare ikväll!:) pusss!

Äntligen helg

2010-07-09 @ 13:59:58

Tänk vad lagom det är med 5 arbetsdagar, det är stört vad jag längtat efter denna helgen! Om ca två timmar drar jag och min fina vän Johanna( som bloggar på bubbleroom: joyanna.bubbleroom.se) till underbara GF, där vi kommer ha det så sjukt bra! Hela veckan har de visat riktigt kalasväder men nu verkar det som att lördagen kan bli lite sämre med till och med åska i luften, hoppas inte dettta! Dagens: när jag åker i min bil på jobbet möter jag väärldens längsta traktorståg. Vilka stolta pensionärsgubbar som körde dem, ojaa! Tydligen brukar dem en gång varje år köra runt Vättern tillsammans, trevlig idé minsann, kanske något man borde ta efter? Tänkte bara skriva lite kort nu för jag kommer inte hinna uppdatera något mer innan vi åker, lovar att bilder från helgen kommer upp antingen på söndag eller på måndagen någon gång! Ha det fint vänner!~ och må solens strålar vaka över er! Heh

fireman

2010-07-08 @ 18:16:19

Måste bara berätta, idag på jobbet skulle jag bära ett par tunga kartonger till bilen från Räddningstjänsten. Då kommer världens snällase brandman och hjälper mig. hur snällt?
Jag säger då det, man i uniform, det är rätta takter det! wow


Hann knäppa av en bild på honom till och med! vilken man med hår på bröstet och allt!


torsdag, och bara en dag kvar till havet

2010-07-08 @ 16:36:55

Schwisch säger det, och så är det torsdag, och imon fredag.
Idag när jag vaknade och såg mina fruktansvärda hårtoppar blev man sugen på att raka av sig heeela håret, fy så bedrövligt! Så drastiskt blev det inte riktigt, toppade det lite bara och det gjorde susen för mitt hår. Varje gång man klipper sig ser frisören alltid så förundrad ut, som dem aldrig har sett något värre.. "Vad har du gjort för att få till den här rishögen" i princip. "Tänk på att använda inpackning 15 min i veckan..". Jaja, får väl bättra mig på den fronten kanske.

När jag skulle bege mig hemåt på min cykel märkte jag att jag hade fått lappar som var ditsatta på pakethållaren, jööses, är det p-böter eller vad, tänkte man ju lite. men icke.. nästan så att man blir rörd av att man gör sån stor insats för miljön..




Godaste jordgubbarna med keso blev mitt mellanmål, oh så gött!
Min och Elinas vän från torget, Gaphalsen (som har tröttat ut våra öron under ett par månaders tid) stod på stan tidigare idag och sålde jordgubbar från Öland för bara 10kr litern, sjuukt goda! 

Nu är schemat fullspäckat känns det som.
To do list:
packa inför GF imon
köpa biljett till GF(kanske är smart?)
stääda, diska
baka en kladdis(troligtvis)
åka till lovisa och hämta lite bakverk
måla naglarna

ja, listan kan göras lång. Har ett par till grejer som står på tur men får se vad som kan hinnas med!
Det är bara att sätta igång musiken på högsta volym, HERE WE GO! HEYHOO


eclipse

2010-07-05 @ 21:15:43

Damer och Herrar, vilken himla bra helg jag haft, klockren! Det fick det bästa avslutet vill jag lova, nämligen ett kvällsdopp i axamoo, fick cirkus 20 myggbett och heela kroppen kliade inatt typ, freesh!
Idag på jobbet fick jag köra bilen(minibussen) själv. Lite pirr i magen till en början men det gick bra. Tror jag har sett 20 polisbilar idag i staden, vad sjutton gör dem? Kände mig nästan förföljd.. Snacka om att dem är ute efter heelt fel person, ja!

Eclipse, check! Oh vad bra den var. Man blir ju gaalen efter varenda twilight saga film.
Imon åker pinglorna till Hönö så nu träffar man inte dem förrän på fredag då jag åker till GF. Hoppas bara att vädret håller sig på streckbänken, för jag vill ha sool och brunbrända ben, ja danke!
Som tur är är jag inte ensam om att jobba denna veckan, både Lydia och Johanna  är hard working women, kämpaa påååå! Vi har tänkt att ha lite mys om kvällarna.

Jöses vad min garderob behöver städas och sorteras, jag får trycka in kläderna= skrynkliga kläder=ovårdat=mamma blir ledsen.. Tror jag ska göra något åt det nu.
Hoppas du har det fint en kväll som denna?!
pusss

ps. tänkte lägga upp lite bilder från förra hönö, men blogg.se verkar inte vilja det. får försöka senare i veckan.


studentbilder

2010-07-02 @ 23:14:34

















ÅH, bäästa dagen i mitt liv, hittills! vilka minnen ♥


Think i'm ready for the weekend!

2010-07-02 @ 15:50:50

Idag körde jag minibussen för andra gången, det gick mycket bättre som tur är. Dem hade väl avskedat mig annars! Höll på att backa på gubben en gång, men tror knappt han brydde sig...(hoppas) Denna dagen rusade förbi, och när man hörde Thomas Ledin "du ska veta att jag saknar dig" på radion drömde man sig bort lite! Nu ligger jag i solen och har det sköönt. Imon kommer temperaturen stå på 30 grader, woow! Det ser jag fram emot!:) Förmodligen åker mamma och pappa till stugan ikväll, isåfall blir det grill och myys at my plaaaace:) Lägger upp lite studentbilder senare, pusss sålänge!

godnatt

2010-07-01 @ 22:57:42

bädden väntar och jag längtar! tänk att vakna imon och vara 100% utvilad, ja tack!

vad är då en bal på slottet?

2010-07-01 @ 17:24:40

nedan följer ett par bilder från baldagen, jag låter dem tala liiite för sig själva..


















Sammanfattningsvis: sjuuukt kul kväll och för dig som inte fått nog av denna bal så finns det fler bilder på facebook!

Das war allleees!
smack ♥


soolen skiner, himlen är blå

2010-07-01 @ 16:56:16

Jag började jobbet så tidigt som klockan 8.00, och idag var det min tur att köra den stora minibussen, gissa om pulsen höjdes en aningen!?

Har under dagen varit  supernära på att köra ner en trafikskylt, har fått sisådär 7 kärringstopp( 3 av dem på raken) + att jag var EN cm från att skrapa hela bilen( skulle backa nerför en brant(trång) backe.. =BRA BÖRJAAN!

Ikväll går ryktet om en myskväll hos lovisaa, som förövrigt har väärldens roligaste blogg---> www.bokenfangardagen.wordpress.com (BESÖK)

Snart mina vänner kommer lite balbilder upp! det ser vi fram emot, right?

Copyright Annie 2009. All rights reserved.