baking-a-cake-time

2009-04-29 @ 21:28:28

Precis ett sånt ryck fick jag för en stund sen. Baka är riktigt mysigt, särskilt på kvällen tycker jag! Denna gången blev det chokladmuffins med hackade valnötter och vit choklad, väldigt lyckade. Tänk er dem och ett glas kall mjölk.. kan det bli bättre? tror knappast det!



Jag är väldigt nöjd med dagen måste jag säga. Efter skolan köpte vi med oss lite från mc donalds och satte oss vid hamnkanalen. Det var jag, Elina och Lydia. Ett tag efter fick vi lite sällskap av några telefonförsäljare, trevliga killar!

Imorgon är det ju valborgsmässoafton, har inga direkta planer än faktiskt. Valborg är ju en kväll då många dricker väldigt mycket, gör inte det. Ha kul utan alkohol. Om jag kan, kan du också :)

LOVE♥

the hills

2009-04-28 @ 19:38:52

Grymt skönt med en ledig dag igår, och idag slutade jag kl 12, hur underbart är inte det? Idag hade vi det efterlängtade engelska nationellaprovet writing, jag var ritkigt nervös, och jag hoppas att det gick bra trots det. vi får se helt enkelt.

Nu har jag kollat på Andra Avenyn, The Hills och Gossip girl. Jag vet inte ritkigt vad som är med mig, men jag börjar gilla the hills mer och mer. Det är ju helt sjukt att det kan vara så bra och det är ju faktiskt inte inövat någonting. Och han den där Spencer är nog kanske innerst inne bra!? Jo men kanske!

Och att de har så grymt snygga kläder hela tiden gör ju inte att man gillar serien mindre...

man undrar ju faktiskt lite hur de har råd med allt.. eller?

the hills

2009-04-26 @ 23:47:51

Ikväll har jag övningskört, och pappa berömde mig idag och sa att jag hade blivit ritkigt duktig så det var ju kul! 
Nu har jag suttit och kollat på de sista avsnitten av the hills, riktigt bra tycker jag när man väl gav det en chans. Men jag fattar inte att Heidi kan ha Spencer till pojkvän, han förtjänar ju inte henne, att hon inte fattar det. Hur kan hon ge upp sin bästa kompis för hans skull!

Någon som vet vilken dag the hills släpps på varje vecka?


dröm och glöm!

2009-04-26 @ 14:45:46

Söndag idag, riktigt härligt! Började dagen med en promenad med Elina, kan det bli bättre?!

Kan ju varna för extremt snygga bilder nedan, man smälter!


Åh, kolla på killen!


mm, vad säger man? Här i filmen
Eight Below!


och här i into the blue, oj oj!

Om ni inte visste så heter killen Paul Walker och är 36 år gammal, så det kan man ju glömma lite. Men en riktigt bra rekomendation är ju att se Eight Below och Into the blue som han bland annat har varit med i.


att göra någon glad..

2009-04-25 @ 14:34:34

.. är sjukt bra!  Det kom jag på innan idag. På vägen hem från jobbet cyklade jag förbi nägra små tjejer som försökte sälja lite små blombuketter. Först hade jag tänkt att strunta i det men sen ropade de en gång till så jag cyklade fram till dem och så bytte jag bort mina citronmuffins från jobbet mot två blombuketter, oj oj vad glada dem blev! Tänk att lite muffins kan göra något sånt. Och tänk om hela världens befolkning kunde tänka lite mer på att vara generösa och glada mot folk, att inte tänka på sig själv i första hand, vilken värld det skulle bli!


sjukt söta. Men visst skulle jag lika gärna kunna plockat dem i min egna trädgård
och ätit upp muffinsen själv?......


..... fast nej, så var det ju det där med att tänka på att nån annan skulle bli glad, ellerhur?

Kommer man inte själv ihåg när man var mindre och ställde sig vid vägkanten hos mormor och sålde lite blommor? JO det tror jag allt! hopplöst var det, men en och annan stannade faktiskt, ellerhur elin?!

en sliten Annie

2009-04-25 @ 14:22:02

Nu har jag precis kommit hem från jobbet så jag är helt slut. För er som inte vet så jobbar jag på torget och säljer bröd och kakor från ett bageri i Borås. Det var tredje gången idag så jag är fortfarande lite ovan. Gick upp klockan halv 6 i morse och det känns i kroppen, har inte ätit nåt än heller, så en bit mat hade inte varit fel. Idag är jag dessutom hemma själv, skönt men också lite ensamt för jag saknar familjen lite.


mobilakuten

2009-04-23 @ 22:39:45

Ikväll åkte jag och mamma upp till a6 och tre. Min mobil har krånglat nu det sista så vi lämnade in min lilla telefon och så fick jag en lånemobil, riktigt kass! Jag hade tänkt mig ett litet uppbyte där men det hade tydligen inte de tänkt. Jag trodde aldrig att jag skulle få byta in telefonen eftersom att när jag var där i höstas och klagade för samma sak sa dem bestämt nej så nu hade jag verkligen tur måste jag säga!

Imån har jag sovmorgon, riktigt skönt!

Nu ska jag sova snart, godnatt♥


garderoben har fått lite på mat

2009-04-23 @ 17:33:05

Jag vet att jag är sjukt tråkig. Men som vanligt skyller jag det på en massa saker. Förlåt!

Idag har jag haft matteprov , riktigt skönt att det är över även om det kändes sådär efteråt. Nu är det väldigt lungt i skolan faktiskt, bara lite nationella kvar. Känns verkligen hur härligt som helst!

Igår och idag har jag varit lite på stan och inhandlat lite saker som stod på min prio lista. Framförallt var det ljusa jeans som behövdes i min garderob, för just nu har jag bara ljusa jeanstights och det är sådär måste jag säga. Det är visserligen väldigt skönt att ha på sig det, men jag märkte idag att när jag provade jeans så var man så mycket mer kräsen att de skulle vara sköna, och tillslut så köpte jag ett par trots att de inte var helt 100.
Ber om ursäkt för de riktigt oproffsiga bilderna, men kika på!


en helt vanlig vit långarmad med mörkblåa ränder,
helt vanlig som jag kände att jag kunde behöva! den till ett par ljusa jeans är inte helt fel!


jeansen, helt vanligt ljusa hm jeans! Duger bra till mig!
Bra att man kunde vika upp dem lite med, ser lite mer somrigt ut då.


och sen en till tröja från hm.



Får väl se lite om jag behåller allt, kan hända att jag byter jeansen faktiskt för precis när jag hade köpt dessa och var påväg ut ur affären hittade jag ett par riktigt läckra, men vi får se och jag låter er självklart få veta hur det blir!

Nu: en liten springtur tror jag minsann!

vi hörs hörni♥

matte

2009-04-22 @ 18:30:48

Jag pluggar matte ett tag framöver ikväll, och när jag är klar med det hade jag tänkt att göra något betydligt roligare, nämligen att blogga!

vi hörs!♥


"studying" day

2009-04-21 @ 17:12:04

Igår var det studiedag, visst vi pluggade lite men gottade oss mycket! Vi utnyttjade solen till max iallafall!
Här kommer lite bilder från dagen :)


Vi såg årets första nyckelpiga.


Lydia njuter av solen på balkongen.


...och jag är seriös som vanligt....


vi lagade supergod mat, vi är sånna superduper kockar :)


Sen till efterrätt blev det glass, jordgubbar och hallon, sommarkänsla på det!



Längtan är över

2009-04-21 @ 14:57:56

Åh, denna dagen är så efterlängtad. Idag har det släppts nya avsnitt av både One tree hill och Gossip girl efter ett på tok för långt uppehåll enligt mig. Sen får man ju inte missa att Andra Avenyn finns att se på idag. Så om ni inte har nåt för er idag så vet ni det nu. Det är alltid lika skönt på tisdagar för då slutar vi kl 12 och så har man 3 nya avsnitt från favoritserierna hemma på kö.

Nu när den dumdumma IPRED lagen har kommit igång så vågar man kanske inte ladda ner serierna, iallafall inte jag, men då vet jag en sida på internet som man kan gå in på och kolla gratis. Gå in här och sök på din favoritserie.

Right next to the right one

2009-04-20 @ 18:40:31

 

Den här låten kom jag att tänka på idag. Känner ni igen den? Har inte den varit med som soundtrack till nåt program?

crash and burn

2009-04-19 @ 11:44:33

Idag när jag vaknade gick jag in på aftonbladet, brukar faktiskt göra det för att se vad som händer och sker, så ser jag på första sidan att en flicka hade dött på grund av att hon hade tagit en drog som heter DXM. Så tragiskt verkligen, hon var 19 år och hamnade i fel umgänge och det bidrog till att hon dog. Längre ner i artikeln ser jag att två liknade fall hade skett på 3 dagar. Två till killar hade tagit förmodligen samma drog men endast en av dem hade dött medan den andra vårdas på sjukhus. Men jag blir så sjukt arg, alla dessa 3 fall skedde i Gällivare och det säger ju en hel del kan man tycka. Varför gör inte polisen något? Det kanske de gör, det vet ju inte jag, men sånt här får inte hända! Droger är verkligen skit och det ökar mer och mer här i Sverige, riktigt otäckt!

Nog om det, kvällen igår blev mycket bra trots att vi inte åkte till Ung Kraft. Elina, Lydia, Sofie och jag satt hemma, kollade först på Robinson och sen spelade vi lite så det kan låta. Riktigt mysigt faktiskt och Elina hade jag inte träffat på ett tag eftersom hon har varit och åkt lite skidor.

Jag hade förväntat mig strålande sol ute idag, men det ser ut att spricka upp lite, hoppas! Annars ska jag nog plugga endel matte idag, har prov i matteD nästa vecka sen vill jag upp till ikea och lämna tillbaka lite saker och kanske köpa lite nytt, vi får väl se. Men imån är vi lediga så det är ritkigt gött, det betyder att man kan göra nåt mysigt ikväll med.

hade så bra♥

john blund

2009-04-18 @ 14:01:12

Jobb stod på schemat idag, vilket betyder att jag gick upp kl 6. Nu är jag riktigt trött och hade faktiskt tänkt att ta mig en liten siesta!
Vi hörs!♥


.

2009-04-17 @ 18:52:58

Åh, vilken underbar sol vi har haft idag. Vi satt ute nästan hela eftermiddagen i skolan och solade mot en vägg, riktigt stekhett var det.  Man får passa på när den är framme, även om den förmodligen ska stanna över helgen.
Ikväll blir bra. Ska ner till pingan först och sen så ska vi nog hitta på något annat mysigt efter det. Det blir kalasbra!


Den koftan köpte jag igår på lager, det var det ända jag köpte förutom lite hårmousse. Men det var en trevlig tripp minsann! Jag gillade att koftan var lite färgig. Det blir lätt att man använder svart och vitt men denna skiljer sig!

Nu har jag lite brottom, ska duscha och göra iordning mig på en halvtimme innan vi går ner till the church!hejaheja!


wonderful feeling

2009-04-16 @ 22:12:07

Kom precis hem från en spontan-tripp till Lager157, hittade inte alls mycket men bilder kommer imorgon för just nu är jag alldeles för trött! Imorgon bitti hade jag tänkt att gå en promenad innan frukost, och sen blir det skolan på det.

Godnatt♥


frökenfräken

2009-04-16 @ 16:48:56


Jag har fått sjukt mycket fräknar. Upptäckte att jag faktiskt hade fått lite på ögonlocken och i pannan till och med! 

Riktigt härligt att det där fysikprovet är över måste jag säga, det gick nog ganska så bra tror jag. Nu är det bara matteprovet nästa vecka som ska klaras av.
Dagen hittills har varit mycket bra. Att vi inte har någon läxa tills imån gör att det känns nästan lite som helg allaredan, härlig känsla!

Nu funderar jag på om jag kanske ska ta en liten
promme ner till kära Netto och inhandla ett par saker, avokade är jag grymt sugen på för tillfället. Jag har märkt, att sedan den butiken har kommit så har jag blivit så lat. Det är ca 7 min väg dit men ändå kan jag tveka när pappa eller mamma ber mig köpa något. Det ska det minsann bli ändring på!

Mitt mobilabonnemang går snart ut och det kanske är bra det. Mobilen börjar sjunga på sista versen nu kan jag lova. Den stängs av var-varannanminut och dessutom fungerar inte alarmet som det ska och igår försov jag mig på grund av det! Någon som har ett tips på en bra mobil? Skulle vara kul att prova något annat än Sony Ericsson faktiskt. Om man ska tänka lite hälsosamt så är det faktiskt just sonyericsson telefonerna som strålar mest, och jag hade inte tänkt att dö i cancer!

Thats all for me now, ♥

hej monica hej på dig monica....

2009-04-15 @ 21:29:32

Dagen idag har varit riktigt bra. I skolan hade jag och en till tjej hand om idrottslektionen, vi var mycket nöjda men tyvärr var inte vår idrottlärare ritkgt lika nöjd. Men vi var nöjda och det är det viktigaste.
När vi hade slutat gick jag och Tessan tillbaka till skolan för få grepp om det absolut sista på fysiken och nu känns det rätt bra faktiskt! Nu ikväll har jag och Sofie varit på en långpromme och vi pratade faktiskt engelska hela vägen, riktigt duktiga var vi!

Nu sitter jag i morgonrocken och kollar på smoothien som står här bredvid och bara väntar på att jag ska gluffsa i mig den. Jag var lite hungrig nu och en smoothie är ett perfekt avslut på dagen. Man blir lite lagom mätt sådär! Satte precis på "Hej monica" låten med nic&the family, var det inte jätte längesen man hörde den? Jo det tror jag minsann!


Jag kan ju avslöja att den är precis lika god som den ser ut ;)

Nu får vi hålla tummarna för att fysikprovet imån ska gå vägen!

Puss ♥

tapettrender

2009-04-14 @ 22:12:06

Nu kommer det lite komiska inlägget. Nu på senare tid har vi i familjen velat göra om lite i huset. Alla är vi överens förutom mamma. Speciellt har vi pratat om hallen eftersom att den är i samma skick som när vi flyttade in för ungefär 22 år sedan. Lite förändring är aldirg fel, ellerhur?  Det mamma inte gillar är att vi andra vill tapetsera om,medan hon vill behålla tapeten för hon tycker att den är riktigt cool. Jag personligen har tröttnat riktigt mycket eftersom att den är väldigt mönstrad.

Men så igår när jag sitter och kikar i expressen som mamma hade köpt, så ser jag en annons på en av sidorna, och bakgrunden till den annonsen är den mest otippade; nämligen vår urgamla tapet! Tapettrenden som fanns för närmare 20 år sedan är modern igen och kanske är den inte så dum endå? Jo, mamma blev iallafall rättså glad.


annonsen , likt vår tapet?

vår tapet

Sleep tight♥


school is taking over my life

2009-04-14 @ 18:01:28

Idag slutade skolan kl 12 egentligen, men jag satt kvar tills nu för att råplugga inför fysikprovet. Det behövdes verkligen och en hel del föll på plats. 
Men nu är jag riktigt hungrig och magen kurrar som aldrig förr, dags för en bit mat tror jag minsann!


Har en liten komisk grej jag ska berätta om, men det får vänta tills ikväll helt enkelt, hej sålänge♥


Lucky me

2009-04-13 @ 22:23:35

Måste bara visa berget av skolböcker som ska med till skolan imån, helt sjukt. Tänk om lärarna förstod hur mycket man lägger ner, framförallt kraften som behövs för att ta dessa böcker hem uppför alla backar, ska jag räkna ut det fysikaliskt kanske? Nej, jag är så snäll att ni slipper, faktiskt!

Jag hade tänkt att gå till skolan imån, men är inte detta en tillräckligt bra anledning för att inte göra det?


4 st fysikböcker
2 st matte matteböcker
4st tyskaböcker
miniräknare, kalender och pennfack
Crazy

nej, nu är det hemskt mycket godnatt från mig, puss!


att unna sig

2009-04-13 @ 22:06:25

Har glömt att visa något jag köpte nu på lovet. Jag har verkligen kommit fram till att man måste få unna sig saker ibland. Jag förstår inte dem som har så mycket pengar men inte spenderar dem utan bara låter dem ligga på banken i flera hundra år tills man inte ens lever längre, varför? Jo, därför att man är snål och aldrig kommer till skott.
Sådan tänker jag aldrig bli!

Iallafall så var jag och mamma inne en jättesnabbis på monki i växjö. Provade lite olika saker men tillslut fick jag med mig lite accessoarer, nämligen det här:


svart flätat diadem, mitt enda diadem jag hade gick sönder för ett tag sen
 och det kan ju faktiskt vara bra att äga ett iallafall :)
en cerise/lila plånbok, riktigt nödvändigt att förvara sina pengar i något, inte sant?

Nu ska jag "tagga"  skolan imån, får se hur det går. Sommarlovet är nära nu asså och det känns underbart!

Sov gott♥
 


annandagpåsk

2009-04-13 @ 17:39:54

hej, idag är en äkta pluggdag för min del, fysiken börjar sätta sig lite nu, tur det! Om en stund bär det av till Amanda för cellgrupp, men fram tills dess, gasen i botten med fysikpluggandet! heja mig!

påskdagen

2009-04-12 @ 22:43:30

Solade en stund på förmiddagen/eftermiddagen idag. Riktigt varmt och skönt måste jag säga! Lite senare stack jag till Lydia och pluggade fysik, hoppas att jag lärde mig nåt nytt iaf:)

Nu är jag så fruktansvärt trött så jag tror jag ska bege mig till slutstationen, det vill säga sängen.


just det, min bror (till vänster) och några till har startat ett jönköpings lag, JBC (Jönköpings beachvolley club) heter dem. De var med på jnytt idag så gå gärna in och läs mer här.

Godnatt på er♥


påskafton

2009-04-12 @ 00:30:14

Har haft en superdag och kväll. Kvällen blev hos Julia där grillparty stod på schemat, riktigt festligt. Nu är jag riktigt sömnig och taggar sängen!

Lite bilder från dagen:

en liten påsktårta tryckte jag i mig idag.


påsklilja


riktigt fin dag, trots lite moln här och där.


satt ute i solen med lite fysikplugg + en liten tupplur på det också, underbart"

Godnatt♥


GLAD PÅSK

2009-04-11 @ 14:41:02

Påskafton är det idag och nu är det mer än tillåtet att säga "Glad påsk" till någon. Det tycker jag är lite svårt, likadant "God jul".
Är riktigt trött nu måste jagt säga. Har jobbat sen kl halv 7 i morse. Hade tänkt att ge mig ut o solen och sova lite så att jag piggar upp mig till kvällen, det blir sjukt bra tror jag! Har lite ont i halsen idag med och det orkar jag inte ritkigt med, får vila bort den, och med hjälp av solen.
Har ni fått något påskägg än sålänge? Det har inte jag, men det kanske är tur det,för det är ju inte alltid så bra med för mycket av det goda.
Igår kväll var jag och sofie på tre dagar. Det var najs. Blindside spelade men det sket vi i, räckte att höra dem utanför ;)

Kvällen är än sålänge ett litet frågetecken men om du vet nåt kul får du säga till :)


blindside, lite för hård musik enligt mig.


jag säger bara mums!

Puss♥


timesrunaway

2009-04-05 @ 23:01:18

Hemkommen efter en sjukt mysig kväll. Var och fikade med ett par gamla klasskompisar på george. Var ju tvungen att göra nåt som piggade upp en såhär efter hv-förlusten. btw så satt ett par hv killar där och fikade, de såg lite ledsna ut måste jag säga. Jag skriver nästan lite för mycket om hv känner jag, men jag antar att det bara kommer vara nu under slutspelet..


detta hade jag på mig ikväll
- miss sixty jeans
- tunika från vero moda



Ska nog sova om ett litet tag, är rättså bra trött om jag ska erskänna :)
Godnatt hörni♥ 


kändistätt

2009-04-05 @ 14:05:34


Den här snyggingen såg jag och pappa på IKEA, känner ni igen honom?
Han är ju faktiskt låtskrivare i melodifestivalen, till rättså många låtar till och med.
Thomas G:son heter han iaf, så nu vet ni det med;)

I torsdags vid hamnkanalen såg vi Mattias Tedenby. Jönköping börjar bli riktigt kändistätt, kul!


musiktips

2009-04-05 @ 11:52:36

Tänkte att jag kunde dela med mig av lite musik.

Jag tipsade ju om Brooke Fraser i förra inlägget och en av de låtar som var bra, så bra så att man ryser litegrann, var inte hennes låt tyvärr men den finns på spotify. Sök på Brooke Fraser, låten heter Distant sun.

Här har vi en till Brooke Fraser låt, Shadowfeet heter den, även den en mycket bra låt! Kolla in snyggaste killen 1:02 in i  låten. grymt snygg!



 


loov

2009-04-05 @ 11:42:45

Jag är världens sämsta bloggare, förlåt. Jag har inget att skylla på förutom att det har varit sjukt bra väder och man vill verkligen ta vara på det, så förlåt!

Det efterlängtade lovet är här. Att släppa allt som har med skolan att göra och bara va. Det är min grej! Nu är det inte heller långt kvar till skolan slutar och vi får sommarlov, hur underbart får det bli?! Denna sommaren ska bli så sjukt bra, de flesta har ju körkort med så då kan man bara ta lite små spontantrippar ibland, mysigt!

Igår var det ju Lörda live med fast på kfum denna gången. Det blev riktigt lyckat bara det att det var lite jobbigt att man var tvungen att stå upp hela tiden, därför var vi lite lata och satte oss en stund i cafét :)
Nästa Lörda live är den 2 maj i Pingstkyrkan, glöm inte det! ska påminna er.

Påsken närmar sig, mycket trevligt. Påsken är rätt go måste jag ju säga. Julen är ju sjukt nödvändig för oss, utan alla ljus skulle den bli såå mörk. Påsken tycker jag är en liten början till sommaren och då blir man så glad.

Sitter just nu och lyssnar på Brooke Fraser, vilken underbar röst hon har! helt sick.
Sen idag är det ju HV igen. Idag ska dem ta Färjestad minsann! heja.


Happy easter holiday everyone!

english

2009-04-02 @ 22:41:09

I'm nervous. Tomorrow at this time it is over for good, and i am longing so for it. I'm talking about the oral national test that we will have tomorrow. But i can't do anything else but  my best. Listening to some soft music now, in hope that it can still me a little bit.

Goodnight♥

pinsamt

2009-04-02 @ 17:59:38

Har varit med Elina och Lydia idag efter skolan, kuul! Fick med dem till miimo. Jag hade hört att de hade fyllt på lite idag så jag  köpte mig en väska faktiskt, inte för att jag kände mig tvungen då utan för att den var rätt snygg.
Sedan köpte vi glass på kära donken och satte oss i den sköna solen vid hamnkanalen, myys!

Att jag alltid ska lyckas med allt jag gör är ju helt otroligt. När vi sitter där vid hamnkanalen så sitter det ett killgäng på andra sidan, helt normalt kan tyckas, men sen när ena killen tar av sig kepsen känner jag igen han från något.
Gissa vem det är? JO, Tedenby! så utan att tänka på det skriker jag (enligt lydia och elina då) så att han hör. Så sjukt pinsamt, så han och hans kompisar skrattar gärnet åt mig! ahh tjena jag orkar inte med att jag alltid ska skämma ut mig!


här har vi den lilla väskan

en liten dagens, inget speciellt alls,
 lite jeanstights från vila och sen en liten blommig överdel från gina


jaa,
sen kan jag ju meddela att den där hårsnodden jag köpte igår var så sjukt ovärd! gick sönder direkt, men jag lyckades göra liknande frisyr utan den faktiskt,

eller vad säger ni?

Jaja, så får det bli, återkommer ikväll, då hade jag faktiskt tänkt att skriva ett engelskt blogginlägg, vad sägs som det? Jag får träna på att skriva och ni får försöka klura ut vad det står;)


HVBLÅÅÅ!

2009-04-01 @ 20:21:30

Vad skulle man ta sig till utan HV?! det undrar jag just nu. Liv i absolut toppform, tedenby som har sån sjuk teknik,jag blir galen! superduperdunderlaget!

de har ju faktiskt inte vunnit än, står 2-0 inför period två. men jag vet att de kommer ta de där värmlänningarna;)
 


APRILAPRIL

2009-04-01 @ 14:33:00

Nu har våren kommit, och jag har bestämt att den ska stanna förgott nu, ingen mer vinter tack!
Vaknar av att solen skiner in i mitt rum, kan en dag börja bättre än så? Åt lite frukost och begav mig till skolan för att göra det där ECDL testet som väntade, klarade det galant så det kändes sjukt bra! Sedan gick jag bort ill friskis och tränade lite, gick därefter på stan för att kolla på lite saker, köpte en liten uppsättnings grej till håret, perfekt när man har en dålig hårdag!



Gick hemåt och satte mig ute och solade, så sjukt härligt var det, kunde nästan ha somnat.
Ikväll spelar HV, jag ska sitta bänkad framför den matchen så det bara smäller om det, heja HV!






hoppas ni har en kanon dag hörni, hörs!♥

Copyright Annie 2009. All rights reserved.