HETS

2010-01-31 @ 16:17:11

mitt liv består just nu till större delen av en massa stress! denna veckan mår jag rent ut sagt illa av! jag längtar ihjäl mig till vecka 7 när allt är öveer!
blus från monrow
halsband, forever21

nee, nu ska jag begrava mig bland  böckerna, ha en bra söndag! pusss♥

iPad

2010-01-30 @ 00:51:49

ännu något nytt på apple hållet. den här gången en dator med pekskärm, cooolt!




godnattt ♥

woooow

2010-01-26 @ 19:48:52

vilken man han ääär! woooow!


Joel Kinnaman

KÖRKORT

2010-01-25 @ 20:43:52

okeej, äntligen slipper jag köra runt och pinas med övningskörningsskylten! WOHO! det är så skönt att det är klart, vilken befrielse! :) hoppas du har haft en lika bra dag som jag!
WIHOO! pusss

you got that something

2010-01-24 @ 14:51:10

åh, det är fysik idag för hela slanten! det går sakta men säkert fram i boken! tar mina pauser då och då (rätt ofta ärligt talat)

ikväll är livets kväll, vi ska se snabba cash! den ska tydligen vara väldigt bra plus att.. aa.. se bilden bara!




NU: plugga vidare!

MTWTFSS

2010-01-21 @ 16:15:54

Goddageeens! jag slutade tidigt idag och det tycker vi om allesammans! Nu ska jag bara trixa lite med min historiaredovisning till imon. Har bara källkritiken kvar, inte så bara iofs.
Har även klämt i mig lite kladdkaka och jag funderar starkt på att överge historian för att kolla lite Johan Falk istället. ha det fiint! PUSS

tipstime

2010-01-17 @ 16:32:33


när man är förkyld som jag är nu, kan det lätt bli att man får en fnasig röd näsa, detta gillar vi inte! därför kollade jag runt lite här hemma efter en fet kräm som kan dämpa lite. jag tror jag hittade den bästa, lade på lite av salvan och lät den ligga i ungefär 20 min och den är som normal igen (nästintill iaf).


mirakelkrämen

 

 


som en mardröm

2010-01-16 @ 18:05:15

jag fick ett väldigt obehagligt besök idag i mitt rum. jag var där inne för att hämta en sak och plötsligt när jag lyfter huvudet flyger en virrig fågel mitt framför näsan! åhh, det kan inte bli mycket läskigare! jag som verkligen hatar fåglar!

Nu är kvällen snart här och den ska jag tillbringa hos Johanna som har fritt hem!
ha en bra kväll, puss!


bara en massa prosit

2010-01-15 @ 18:04:27

Jag har åkt på dunderförkylningen känns det som, inte kul alls, men det är bara att gilla läget. Det är fredag ikväll och då borde man definitivt hitta på nåt kul men jag får se vad som händer.
Tänkte bjuda på lite härliga bilder från lovet när jag, David och Elina var ute och åkte lite längdskidor, heeelt underbart väder!











Ha en wonderfuuul kväll!
pusss

Tired and headache

2010-01-14 @ 14:28:48

Det borde inte vara tillåtet att vara så trött! Som tur är slutar lektionen om 10 min!! Håll ut!

MAGISKT

2010-01-13 @ 11:59:03

Denna morgonen var den värsta hittlills. Det var verklige sjuukt svårt att ta sig upp ur sängen, så för att dämpa min trötthet bestämde jag mig för att åka hem ett slag på håltimman, så här sitter jag nu och tänkte lägga in lite mer vinterbilder. Det är heelt stört fint ute idag!












Det var allt för mig! ska ta mig en riktig tupplur nu så att jag blir pigg till fysiklektionen, jaatack! ♥


finally home

2010-01-12 @ 17:12:50

Åhh, vissa dagar längtar man bara hem, idag har varit en sådan. Gick på stan med ett par sköningar i klassen och vi intervjuade lite olika butiker och kyrkor. En butik, som började på S och slutar med tadium, var sjuukt otrevliga. Därför ska jag undvika att köpa mina grejer där i fortsättningen! När vi var klara så såg jag att min favvobuss hade precis gått, då blir man ledsen. Hoppade på 26an (gratis) och nu är jag hemma sen en stund tillbaka. 

Nu har jag precis smällt i mig lite pasta med en massa gottigt och nu blir det te och snickerskaka och sen en apelsin på det. Jag ska faktiskt plugga och då får man äta massviis!

Om ni inte har sett denna, se och njuut! 




Ha en bra eftermiddag/kväll!

PUSSS O KRAAM!

En hand i himlen..

2010-01-11 @ 19:58:04






Sitter hemma framför datorn och lyssnar på helt totally underbar musik! Gissa vad? Joo, är det inte vår kära Jonathan Johansson minsann! Första gången jag hörde honom var på frizon09 och sen dess är jag fast. Egentligen är det inte nåt jätteröj i låtaarna (vilket jag annars gillar) men om man är seg som attans så är det ett perfekt album (en hand i himlen).

Skoldagarna är så sjukt långtråkiga nu efter lovet. Idag gick vi iofs till kl halv 5 men ändå. Nu sitter jag hemma och käkar den ultimata apelsinen och dricker mitt nya te som jag köpte idag på Kahls(kommer inte ihåg smaken men fråga efter ett gott te som man kan ha mjölk i så fattar hon kanske).

Det blir nog en tv-kväll för mig ikväll, var ju ett tag sen så det får vara tillåtet ibland. Två nya program som jag inte sett förut, familjen annorlunda och spårlöst som iofs har gått på tv innan men nu är det nya avsnitt och allt, sjukt spännande att se om de hittar sina rötter!

Ha en jättebra kvälll ♥

VINTERBILDER

2010-01-07 @ 12:38:42

Jag sitter här i min ensamhet och dricker lite Champagne-Jordgubbs te, såå gott är det! Vet även att Champagne-grädd te är gott. Te är verkligen gott har jag kommit på mer och mer!
Dagen kommer nog vara huur slapp som helst och det lär ju bli en del plugg också är jag rädd för men ska verkligen försöka hålla det borta sista lovdagen.

Nu kommer det upp lite vinterbilder som vi tog någon gång förra veckan när vi var ute och gick, det måste ha varit minus tio grader, minst! Det syns säkert på bilderna att vi huttrar något förskräckligt!

































sne näsa

2010-01-06 @ 23:51:48

till alla dem som försöker intala mig att jag inte har sned näsa, här kommer ett bevis på vad jag menar på..  detta är bara sååå uppenbart!


väääldigt uppenbar..

men denna bilden är nog den mest anmärkningsvärd...

hihi

Jaja, nog om snea näsoor! jag hade tänkt att gå och lägga mig nu faktiskt, så att min sista vinterlovsdag inte bara blir en slöö-dag. Jag ska verkligen njuta av den sista dagen och ta nya tag inför sista terminen!

Godnatt, puss!


NYÅR

2010-01-06 @ 23:36:37


























Nyåret firades hemma hos Lyckan med en massa bra människor. Kom hem runt 5 och sov nog till 2 dagen efter, men det var det värt!


imon kommer lite vinterbilder in på bloggen, håll utkik!


AVATAR

2010-01-06 @ 16:03:29

ooj, hur kunde jag ha så låga förväntningar på den filmen, den var verkligen klockren. se den!


goooe lååt

2010-01-05 @ 14:35:05

detta är inte alls vad jag brukar lyssna på, men den är lite goo på något sätt! kan inte riktigt förklara

eminem-elevator




Har faktiskt varit på promenad idag, vi gick milen lite drygt, bra av oss. Det var jag, sofie, elina och bella. Nu ska jag snart ut och köra lite bil hade jag tänkt, behöver komma igång igen!

ikväll blir det bio, avatar, egentligen vet jag inte hur bra den kan va, men man måste kanske ha sett den ändå! jag lägger inte lite fler bilder senare, pusss!


UNITEBILDER

2010-01-04 @ 18:13:42

Nu kommer det upp bilder från UNITE. Hade faktiskt (för ovanlighetens skull) med mig kameran en kväll.


Lydia, Bella och Johanna innan mötet.


Sofie var glaad






pingstkörkan @ pepparkakshus


intohimo spelade efter mötet












Det var en riktigt kanonkväll, tack för mig!


SICK

2010-01-04 @ 13:50:36

take a look, heelt stört ju!



bilder från de senaste dagarna kommer upp under dagen! :)
PUSSS

Christmas and new year

2010-01-01 @ 17:29:54

Jul och nyår har varit jättebra! bilder kommer!

Ooj vad fort allt är över, och vad fort ett år går. Det är redan 2010 och detta året kommer bli så sjuukt bra! hela livet kämpar man i skolan, närmare bestämt 12 år. Detta året tar vi studenten och jag är sååå taggad! Tänk att nästa höst kan man göra vad man känner för, inga krav, utan bara leva livet.

Självklart kommer man sakna skolan nåt enormt, alla kompisar, rutinerna och massa mer, men friheten väger över känns det som just nu! Jag är rädd att man ska tappa taget lite nu den sista terminen, att man ska tänka att det gör inget om jag skiter i det provet eller den inlämningen för snart är det över, men jag ska verkligen försöka peppa både mig själv och andra så att man fortsätter i rätt spååår! 

 
(kände att detta inlägget får tillhöra min "deep things-kategori") haha

Pusss!


Copyright Annie 2009. All rights reserved.